




Çağrı Merkezi Ödülleri Sahiplerini Bulacak
Sektörün büyük bir ilgi ile beklediği, firmaların üst düzey yöneticileri ve çalışanlarının yoğun katılımı ile gerçekleştirilen Çağrı Merkezi Konferansı Ödül Töreni; 27 Eylül 2007 Perşembe akşamı Lütfi Kırdar Rumeli Salonu’nda gerçekleştirilecek. Ödül töreninde bu yıl 14 firmaya ödül verilecek. Ödül Töreni’nin açılış konuşması İstanbul Valisi Muammer Güler tarafından yapılacak.
Konferans ve workshoplarla tamamlanacak olan 3. İstanbul Çağrı Merkezi Konferansı & Fuarı kapsamında bu yıl ikinci kez düzenlenen Çağrı Merkezi Ödül Töreni’nde aday şirketler; Cemil İpekçi tarafından özel olarak tasarlanmış ödüllerini almak için yarışacaklar.
Bu yılın ödül kategorileri; En İyi Çağrı Merkezi, En İyi Çağrı Merkezi İşe Alma Uygulaması, En İyi Çağrı Merkezi Eğitimi, En İyi Çağrı Merkezi Ortamı, En İyi Dış Kaynak Hizmet Sağlayıcısı, En İyi Müşteri Deneyimi, En İyi Teknoloji Kullanımı, Performans Bağlamında En İyi Çağrı Merkezi Gelişimi, Yılın En İyi Çağrı Merkezi Yöneticisi,Yılın En İyi Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi, Çağrı Merkezi Expo 2007’nın En İyi Ürünü ve Jüri Özel Ödülü olacak.
Gecede ödül verecek isimler arasında; Vodatech Genel Müdürü Bedri Yoru, AVAYA Türkiye Genel Müdürü Sinan Dumlu, Siemens IT Çözümleri ve Hizmetleri Direktörü Ali Rıza Ersoy, Kığılı Giyim Yön. Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı, Kariyer.net Pazarlama Grup Müdürü Ayça Arsan, Nortel Netaş Genel Müdür Yardımcısı İsmet Yazıcı, TV8 Program Yapımcısı ve Sunucusu Nur Onur, AKUT Başkanı Nasuh Mahruki, Müzisyen- Devlet sanatçısı Özdemir Erdoğan, TEB Genel Müdür Yrd. Cemal Kişmir, Türkiye Motor Sporları Derneği Başkanı Mümtaz Tahincioğlu, Prof. Dr.Tarık Minkari, ITD Genel Müdür Yrd. Hatice Ayas yer alacak.
ADAY FİRMALAR
(Aday firma sıralaması İstanbul Çağrı Merkezi Ödülleri başvuru sırasına göre yapılmıştır)
+ 300 EN İYİ ÇAĞRI MERKEZİ
1. KOÇ SİSTEM
2. HSBC
3. SIEMENS
4. YKB
5. GARANTİ BANKASI
50 – 299 EN İYİ ÇAĞRI MERKEZİ
1. İŞ BANKASI
2. TEB
3. ARÇELİK
4. OYAKBANK
5. DHL
6. VAILLANT
7. BSH EV ALETLERİ
1 – 49 EN İYİ ÇAĞRI MERKEZİ
1. SYNOVATE
2. KIBRIS TURKCELL
3. GEDİZ ELEKTRİK
4. CITIBANK
5. MEMORIAL HASTANESİ
6. BE BİREYSEL
7. VOIP
EN İYİ ÇAĞRI MERKEZİ İŞE ALMA UYGULAMASI
1. SYNOVATE
1. ADECCO
2. FİNANSBANK
3. CC ENGINEERS
EN İYİ ÇAĞRI MERKEZİ EĞİTİMİ
1. SISTEMA
2. SYNOVATE
3. İŞ BANKASI
4. KIBRIS TURKCELL
5. FİNANSBANK
6. HSBC
7. SIEMENS
8. YKB
9. GLOBAL BİLGİ
EN İYİ ÇAĞRI MERKEZİ ORTAMI
1. İŞ BANKASI
2. CITIBANK
3. KIBRIS TURKCELL
4. ARÇELİK
5. DHL
6. GARANTİ BANKASI
7. BE BİREYSEL
EN İYİ DIŞ KAYNAK SAĞLAYICISI
1. KOÇ SİSTEM
2. CMC
3. SIEMENS
EN İYİ MÜŞTERİ DENEYİMİ
1. KOÇ SİSTEM
2. OYAKBANK
3. GLOBAL BİLGİ
EN İYİ TEKNOLOJİ KULLANIMI
1. ARÇELİK
2. BE BİREYSEL
3. BSH EV ALETLERİ
PERFORMANS BAĞLAMINDA EN İYİ ÇAĞRI MERKEZİ GELİŞİMİ
1. TEB
2. HSBC
3. YKB
4. GARANTİ BANKASI
5. VAILLANT
6. VOIP
YILIN ÇAĞRI MERKEZİ YÖNETİCİSİ
1. GEDİZ ELEKTRİK
2. TEB
3. CMC
4. THY
5. VAILLANT
6. BİLEŞİM
7. VOIP
YILIN ÇAĞRI MERKEZİ AGENTI
1. GEDİZ ELEKTRİK
2. FİNANSBANK
3. BİLEŞİM
4. VAKIFBANK
5. VODATECH
6. BSH EV ALETLERİ
EXPO 2007’ İN EN İYİ ÜRÜNÜ
1. PERITUS
2. CC ENGINEERS
3. VODATECH
4. GN NETCOM
JÜRİ ÖZEL ÖDÜLÜ
1. GEDİZ ELEKTRİK
2. THY
3. SIEMENS
4. BİRPA
5. VODATECHI MERKEZİ