İş Kültürü ve İnsan Kaynakları Haberleri
Haber
İş Dünyasından
Etkinlikler
Yarışmalar
Röportaj / Görüş
Atamalar
Danışmanlık ve Hizmet Şirketleri Rehberi
Özel Dosyalar
Sektörel Dosyalar
Araştırmalar
Kariyer Fırsatları
İş Başvuru Bilgileri
Yükseköğretim
Eğitim Takvimi
Sağlık ve Yaşam
Web Rehberi
Faydalı Bilgiler
A1Haber
Argonik.com İş ve Eleman Arayanlara
Google

Web
Site İçinde
Hay Group, İnsan Kaynakları Yöneticilerini Barselona’da Buluşturuyor



Hay Group’un geleneksel müşteri toplantısı International Client Meeting, bu yıl "Avrupa’da Başarıya Giden Yol: Sürdürülebilir Büyüme İçin İnsan Yeteneğini Arttırmak” teması ile 13 - 15 Nisan 2005 tarihleri arasında Barselona’da gerçekleşecek.

Haber Merkezi

 

4 Mart 2005 - Her yıl dünyanın farklı bir kentinde düzenlenen HAY GROUP International Client Meeting, 13 – 15 Nisan 2005 tarihleri arasında Barselona’da gerçekleşecek. Dünyanın 5 büyük insan kaynakları danışmanlık firmasından biri olan HAY GROUP, her yıl düzenlenen bu toplantılarla insan kaynakları yöneticilerinin vizyonunu geliştirmeyi ve global deneyimleri paylaşmayı hedefliyor.

Türkiye’nin önde gelen insan kaynakları yöneticilerinin de büyük ilgi gösterdiği bu özel buluşma, konuşmacıları, atmosferi, paylaşılan bilgi ve sonuçlarıyla dünyanın en önemli insan kaynakları buluşmalarından biri olarak kabul ediliyor.

HAY Group İş Geliştirme Müdürü Pelin Yılmaz, toplantıya ilişkin şu bilgileri paylaştı. “Geleneksel müşteri buluşmamız, özenle seçilen konuların ve konukların yanısıra, global bir insan kaynakları kulisi olması açısından da önemli. Farklı ülkelerden ve farklı kültürlerden gelen yüzlerce yönetici, insan kaynakları problemlerini ve çözümlerini bambaşka açılardan tartışma ortamı buluyor. Bu yılın bizim için asıl önemi, gelecek yıl yapılacak buluşma için İstanbul’un bir seçenek olması... Bu açıdan, bu yıl gelecek tüm konuklarımız, İstanbul’u anlatmak ve Türkiye’yi temsil etmek konusunda özel bir misyon taşıyacaklar.”

2005 yılı teması "Avrupa’da Başarıya Giden Yol: Sürdürülebilir Büyüme İçin İnsan Yeteneğini Arttırmak”olarak belirlenen Barselona toplantısının resmi dili İngilizce olacak. Toplantıyla ilgili ayrıntılı bilgi www.icm.haygroup.com adresinden alınabiliyor.

Türkiye’deki ekonomik ve politik durumun, insan kaynakları uygulamalarının gözden geçirildiği, ücret ve ücret artışlarının yakından incelendiği Hay Ücret ve Yan Haklar Araştırması’na her sene 100’den fazla şirket katılıyor. Hay Group aynı zamanda Türkiye’de otomotiv, bankacılık, ilaç gibi sektöre özel ücret araştırmaları ile beraber Türkiye’nin tek Üst Düzey Yöneticiler Ücret ve Yan Haklar Araştırması’nı da gerçekleştiriyor.

Hay Group Entegre İnsan Kaynakları Çözümleri

  • Stratejilere açıklık kazandırma ve strateji iletişimi
  • Yöneticilerin değerlendirilmesi ve geliştirilmesi
  • Şirket kültür ve değerlerinin iyileştirilmesi
  • Duygusal zekanın değerlendirilmesi ve geliştirilmesi
  • Yönetici ve çalışanlar için performans artırıcı ödüllendirme sistemlerinin oluşturulması
  • Entegre insan kaynakları sistemlerinin oluşturulması
  • Yeni ve daha etkili organizasyon yapıları
  • İş süreçleri ve rollerin tasarımı

 

[Geri Dön] [Ana Sayfa]


A1Haber


BTinsan bir EMG Danışmanlık ürünüdür
Bize Ulaşın - Site Haritası - Hakkımızda - Yasal Şartlar
Haber | Etkinlikler | Röportaj / Görüş | Şirketler Rehberi | Kariyer Fırsatları | Eğitim Takvimi | Kitap | Web Rehberi

Sponsorlar: Personelonline.com  Aktif Danışmanlık  Vargonen Technologies