Sybase Başkan Yardımcısı Thomas Volk, Dünya Ekonomi Forumu kapsamında düzenlenen bir panelde, global kurumsal güvenlik konusuna açıklık getirdi.
Haber Merkezi
6 Şubat 2004 - 21-25 Ocak tarihlerinde İsviçre’nin Davos kentinde düzenlenen Dünya Ekonomi Forumu, bu yıl farklı konu ve konuklara evsahipliği yaptı. Sybase Başkan Yardımcısı Thomas Volk, 23 Ocak’ta düzenlenen bir güvenlik paneline katılarak global kurumsal güvenlik hakkındaki görüşlerini açıkladı. Volk, panelin ardından, çeşitli görüşmelerde bulundu.
“Riskli İş: Jeopolitika ve Global Kurum” konusunun ele alındığı ve üç saat süren panele, Türkiye’den Ekonomi Bakanı Ali Babacan, İngiltere’den Accenture Uluslararası Başkanı Vernon J. Ellis, ABD’den The Henry L. Stimson Center Başkanı Ellen Laipson, Kore Cumhuriyeti’nden Trigem Computer Başkanı Y.T. Lee, İngiltere’den Lloyd's of London Başkanı Lord Levene of Portsoken, ABD’den Portal Software Başkanı John Little, Massachusetts’den Demokrat Kongre Üyesi Edward J. Markey, İngiltere’den De La Rue Başkanı Ian Much, Fransa’dan Thales Başkanı Denis Ranque, İngiltere’den Dow Jones Newswires Editörü Gabriella Stern, Rusya’dan TNK-BP İdari İşler Sorumlusu Victor F. Vekeselberg, ve ABD’den Pennsylvania Üniversitesi The Wharton School Çokuluslu Yönetim Profesörü Stephen J. Kobrin de katıldılar.