İş Kültürü ve İnsan Kaynakları Haber Sitesi
Haber
İş Dünyasından
Etkinlikler
Yarışmalar
Röportaj / Görüş
Atamalar
Danışmanlık ve Hizmet Şirketleri Rehberi
Özel Dosyalar
Sektörel Dosyalar
Araştırmalar
Kariyer Fırsatları
İş Başvuru Bilgileri
Yükseköğretim
Eğitim Takvimi
Sağlık ve Yaşam
Web Rehberi
Faydalı Bilgiler
Google

Web
Site İçinde
Michael Capellas HP’den Ayrılıyor



Compaq ile birleşme sonrasından bu yana HP’de başkan olarak görev yapmakta olan Michael Capellas, kariyerinde yeni atılımlarda bulunmak üzere HP’den ayrılıyor.

Haber Merkezi

 

21 Kasım - HP, başkan ve yönetim kurulu üyesi olan Michael Capellas’ın yeni kariyer girişimlerinde bulunmak üzere firmadan ayrılma kararı aldığını açıkladı.

HP CEO ve Yönetim Kurulu Başkanı Carly Fiorina, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Birleşme sürecinde doğal bir geçiş yapmayı başardık. Michael, birleşme sürecinin tamamlanması esnasında bizimle birlikte olmayı taahhüt etmişti. Birleşme konusunda tüm yapmak istediklerimizi, hatta daha da fazlasını tüm ekibin sıkı çalışması sayesinde gerçekleştirmiş durumdayız.”

Carly Fiorina, sözlerine şöyle devam etti: “Michael ve ben birleşmeden çok daha uzun bir süre önce de arkadaş ve meslektaş olarak görüşüyorduk. Kendisinin kararını tüm kalbimle destekliyorum ve kendini, birleşme konusundaki ortak gayretimize adaması ve bize verdiği tutkulu desteğini takdir ediyorum. Kurul, yönetim ekibi ve çalışanlar adına Michael’a HP’ye olan katkıları için teşekkür ediyorum.”

Michael Capellas ise konuyla ilgili şunları söylüyor: “Bu firmanın bir parçası olmuş olmaktan gurur duyuyorum ve başından beri HP’nin bilgi teknolojileri dünyasını yeniden şekillendirdiğine inanıyorum. Bu adımı atarken için rahat, zira entegrasyon başarıyla ilerliyor, HP’nin pazardaki etkinliği artmakta ve güçlü bir yönetim ekibi var. Carly ve onun liderliğine olağanüstü saygı duyuyorum. Başarılarımızdan gurur duyuyorum ve firmanın gelecekteki başarısına her yönden inanıyorum.”

HP’de Capellas’ın yer aldığı başkanlık konumuna başka birinin atanmayacağı ve Capellas’a bağlı yöneticilerin bundan böyle Fiorina’ya bağlı şekilde çalışacakları belirtiliyor.


Bu Kategorideki Son 5 Haber
 MANPOWER, 2003'ten Büyüyerek Çıktı
 Hyperion, Çalışmak İçin En Çok Tercih Edilen Şirketler Arasında
 Siemens Emeklilerini Unutmadı
 İSGÜM Programının Uygulanmasına Başlandı
 NetOne'da İnsana Yatırım Anlayışı
İnsan Kaynakları Kategorisindeki Tüm Haberler »»


[Geri Dön] [Ana Sayfa]


A1Haber


BTinsan bir EMG Danışmanlık ürünüdür
Bize Ulaşın - Site Haritası - Hakkımızda - Yasal Şartlar
Haber | Etkinlikler | Röportaj / Görüş | Şirketler Rehberi | Kariyer Fırsatları | Eğitim Takvimi | Kitap | Web Rehberi

Sponsorlar: Personelonline.com  Aktif Danışmanlık  Vargonen Technologies