Turkcell Genel Müdürlüğüne, 20 Aralık 2001 tarihli Yönetim Kurulu
toplantısında alınan kararla Muzaffer Akpınar getirildi. Akpınar son olarak MV Holding'de görev yapıyordu.
Haber Merkezi
27 Aralık - Turkcell Genel Müdürlüğüne, 20 Aralık 2001 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında alınan kararla Muzaffer Akpınar getirildi. 1993 yılından bu yana telekomünikasyon sektöründe çalışan Akpınar'ın, satış ve pazarlama alanında deneyimi bulunuyor.
İş hayatına Penta Tekstil'in kurucu ortağı olarak başlayan Akpınar, 1993 yılında KVK Mobil Telefon Hizmetleri A.Ş.'de CEO görevini üstlendi. Son olarak MV Holding A.Ş.'nin CEO'su olan Muzaffer Akpınar, Fintur Holding BV'nin oluşum sürecinde aktif rol almıştı.
1962 doğumlu Akpınar, Saint-Michel Fransız Lisesi ve Boğaziçi Üniversitesi İdari Bilimler Fakültesi mezunu, evli ve iki çocuk babası.
Tamamlanan yeni organizasyon yapısında, doğrudan Genel Müdür'e bağlı 4 ana fonksiyon oluşturuldu. Buna göre; Pazarlama ve Satış'tan Tülin Karabük, Operasyon'dan Ruhi Doğusoy, İç Hizmetler'den Handan Yargan ve Finans'tan Ekrem Tokay sorumlu oldu.
Ana fonksiyonlara ek olarak kurulan ve Genel Müdür'e bağlı çalışacak "CEO Ofis" kapsamında; Stratejik Planlama, Hukuk ve Risk Yönetimi, Kurumsal İletişim, Yatırımcı İlişkileri, Kamu İlişkileri, Gelir Güvencesi ve Operasyonel Verimlilik bölümleri faaliyet gösterecek.
http://www.turkcell.com.tr